Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رسول اشرف زاده مدیرعامل گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان (پترول)، در آیین بهره برداری از واحد تولید سولفات پتاسیم و اسیدکلریدریک پتروشیمی ارومیه گفت: با این بهره برداری، ظرفیت تولید سولفات پتاسیم در کشور به ۳۴۰ هزار تن می‌رسد و ایران از مقام دوازدهم به مقام نهم در این زمینه ارتقا رتبه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: یکی از سیاست‌های هلدینگ خلیج فارس، توسعه صنایع پایین دستی با هدف تکمیل زنجیره ارزش، جلوگیری از ورود برخی محصولات، رونق تولید و شکوفایی اقتصاد به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته است. شرکت پترول که یکی از زیرمجموعه‌های این هلدینگ است، این مسئولیت را پذیرفت و اکنون ۴ پارک پایین دستی با ظرفیت ۳ و نیم میلیون تن در دست اجرا داریم.

اشرف زاده ادامه داد: امسال ۳ مورد از طرح‌های ما به بهره‌برداری رسید؛ در آذرماه شاهد افتتاح پتروشیمی لردگان، لحظاتی پیش پتروشیمی ایلام و اکنون نیز افتتاح طرح سولفات ارومیه را در دست داریم. با احداث این سه طرح، بالغ بر ۲ میلیون و ۵۹۰ هزار تن به ظرفیت تولیدات صنعت پتروشیمی افزوده می‌شود.

او بیان کرد: تمامی این طرح‌ها در شرایط سخت، بدون حضور حتی یک کارشناس خارجی انجام شده که شاید بتوان گفت، مصداق بارزی از اقتصاد مقاومتی و بی اثر کردن تحریم‌هاست.

بیشتر بخوانید

اهمیت فعالیت پتروشیمی‌ها برای مبارزه با ویروس کرونا

مدیرعامل گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان گفت: وزیر نفت در سال ۹۳ گفت همزمان با ظرفیت سازی، به دنبال ارزش سازی باشید؛ طرح سولفات پتاسیم یکی از این طرح‌های ارزشی است، طرحی که تنها با ۵.۸ میلیارد تومان سرمایه گذاری، حدود ۴۶۵ میلیارد تومان درآمد سالیانه خواهد داشت.

او افزود: محصولات پتاسیم، محصولات بسیار با ارزشی هستند که در صنایع کود شیمیایی، مواد آزمایشگاهی و کاتالیست استفاده می‌شوند که با افتتاح این واحد پتروشیمی، ضمن جلوگیری از واردات، بخشی از تولیدات آن نیز صادر خواهند شد و این طرح به طور مستقیم حدود ۵۰ شغل ایجاد کرده و ۹۵ درصد از نیرو‌های حاضر، بومی هستند.

اشرف زاده گفت: برای توسعه آن دو طرح خوب داریم؛ طرح پلی آلومینیوم کلراید که اکنون محصول آن وارد می‌شود، با ۲۰ هزار تن ظرفیت و طرح احداث اولین پارک صنعتی ملامین در ارومیه، با همکاری بخش خصوصی در دست اجراست که عملیات اجرایی آن را در دهه فجر آغاز خواهد شد.

او در پایان اظهار کرد: با افتتاح این طرح‌ها، شاهد ایجاد ۹۳۰ شغل به طور مستقیم و حدود ۲ هزار و ۳۰۰ شغل به طور غیرمستقیم خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نفت پتروشیمی ارومیه صنعت نفت سولفات پتاسیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد

مدیر مجتمع شرکت دماوند انرژی گفت: این شرکت با تأمین یوتیلیتی موردنیاز طرح‌های پتروشیمی‌ هنگام، آرین متانول و پلیمرپاد، نقشی اساسی و راهبردی در راه‌اندازی و تولید این سه مجتمع پتروشیمی منطقه عسلویه داشته است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت دماوند انرژی، غلامرضا یعقوب‌زاده از ارائه خدمات یوتیلیتی به سه پتروشیمی تازه‌احداث در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد و بیان کرد: شرکت دماوند انرژی که وظیفه تأمین یوتیلیتی مجتمع‌های صنعتی فاز دوم پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را به‌ عهده دارد، هم‌اکنون به ۱۷ شرکت خدمات می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اینکه به‌تازگی پتروشیمی‌های هنگام، آرین متانول و پلیمرپاد وارد فاز بهره‌برداری شده‌اند، دماوند انرژی توانسته است با تأمین یوتیلیتی موردنیاز آن‌ها براساس دستورعمل‌های ابلاغی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، نقشی اساسی و راهبردی در راه‌اندازی آن‌ها ایفا کند.

مدیر مجتمع شرکت دماوند انرژی با اشاره به تنوع تولید و تأمین یوتیلیتی در شرکت دماوند یادآور شد: هم‌اکنون فاز یک شرکت با تولید برق، بخار، آب، اکسیژن و دیگر گازهای صنعتی، خوراک را با شبکه گسترده خطوط آفسایت به مجتمع‌های پتروشیمی منتقل می‌کند و فاز دوم این شرکت نیز برای تأمین نیاز مجتمع‌های در دست احداث، در مرحله اجراست.

یعقوب‌زاده با اشاره به نقش مهم دماوند در توسعه و تولید پایدار فاز دوم پتروشیمی‌های منطقه پارس افزود: توانسته‌ایم با همه محدودیت‌های پروژه‌ای، کمبودها و تأخیر در تحویل پروژه‌ها، با توان کامل نیاز همه شرکت‌های متقاضی سرویس‌های جانبی را برآورده کنیم که این مسئله بی‌سابقه بوده است.

وی یادآور شد: تولید پایدار در دماوند با همت و تلاش خستگی‌ناپذیر همه همکارانم انجام شده است تا با تأمین به‌موقع خوراک مجتمع‌ها، به تولید پایدار و سودآوری دیگر پتروشیمی‌ها کمک شایانی کرده باشیم.

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • افتتاح دوره دوم کارآموزی قضایی در دادگستری استان آذربایجان غربی با ۳۹ نفر 
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد