Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@07:50:19 GMT

چرا بهتر است شامپو‌ با رایحه مصنوعی نخریم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۲۴۵۵

چرا بهتر است شامپو‌ با رایحه مصنوعی نخریم؟

شامپو محصولی است که ما روزانه از آن استفاده می‌کنیم بنابراین بسیار مهم است که از ترکیبات به‌کاررفته در آن آگاهی داشته باشیم. یکی از این ترکیبات، فرگرنس‌ها یا رایحه‌ها هستند. به گفته کارشناسان وجود فرگرنس‌ها روی برچسب شامپو به این معنی است که باید بطری شامپو را به قفسه برگردانید. اگر دوست دارید علت این دیدگاه کارشناسان را بدانید در  ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل رایحه‌ها چیست؟

وجود کلمه رایحه یا فرگرنس در فهرست مواد تشکیل‌دهنده محصول، معمولا پوششی برای به‌کارگیری تعداد زیادی مواد شیمیایی مصنوعی است که برخی از آن‌ها برای سلامت ما خطرناک هستند. ژولن کافیلد، مشاور سلامت از موسسه «هلثی هاوارد» مریلند آمریکا می‌گوید: بوی مطبوع یک شامپو از ترکیبی از انواع مواد سمی مانند فتالات‌ها که با آسیب به تولیدمثل و رشد مرتبط هستند، ناشی می‌شود. کافیلد می‌افزاید: به طور کلی عطر‌های مصنوعی سرطان‌زا بوده و با اختلالات هورمونی مرتبط هستند. مصرف این مواد در طولانی‌مدت به پوست سر آسیب‌زده و باعث ریزش شدید مو می‌شود. همچنین به دلیل وجود رگ‌های خونی زیاد در پوست سر این مواد شیمیایی به‌طور بالقوه می‌توانند وارد جریان خون شوند؛ البته رایحه‌های طبیعی کاملا برای مو‌ها مناسب هستند. این رایحه‌ها (برای مثال روغن پوست‌پرتقال) معمولا با نام واقعی خود ذکر می‌شوند، بنابراین اگر روی برچسب شامپو «رایحه طبیعی» ذکر نشده باشد، عطر محصول حاصل یک یا چند ترکیب شیمیایی است.

سایر ترکیباتی که باید مراقب آن‌ها باشید: تا اوایل دهه اول قرن بیست‌ویکم، سولفات‌ها در بیشتر شامپو‌ها و موادشوینده برای تقویت بافت صابونی و کف‌کنندگی آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما در حال حاضر بسیاری از کارشناسان به‌شدت از شامپو‌های بدون سولفات طرفداری می‌کنند. مشخص شده سولفات‌ها مانند یک سم برای مو‌ها و پوست‌سر مضر هستند. هرچند استفاده از این ترکیبات در شامپو‌ها به میزان زیادی کاهش یافته، اما ممکن است برخی محصولات هنوز حاوی آن‌ها باشند. ترکیب دیگری که کارشناسان نسبت به آن احتیاط می‌کنند، نگهدارنده‌های آزادکننده فرمالدهید هستند. این ترکیبات می‌توانند به‌شدت برای مو‌ها و پوست‌سر تحریک‌کننده باشند. به گفته کافیلد، متداول‌ترین مواد نگهدارنده‌ای که ممکن است نام آن‌ها را روی برچسب شامپو مشاهده کنید شامل کواترنیم- ۱۵، دی‌ام‌دی‌ام هیدانتوئین و ایمیدازولیدینیل اوره است که ترکیباتی به‌شدت سمی هستند.

منبع: روزنامه جام جم

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شامپو شامپو دانستنی های پزشکی سبک زندگی پارسی خبر رایحه مصنوعی رایحه ها پوست سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرز پخت املت غول پیکر توسط آشپز تایپه‌ای (فیلم) طرز پخت نان بربری به شیوه افغان ها (فیلم) طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)

دیگر خبرها

  • طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • جذب گازهای گلخانه ای در یک ماده متخلخل جدید 
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • معرفی چند عطر خاص برای آقایان و خانم ها
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • تقویت کننده موی مردانه
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد