Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، کارخانه سولفات پتاسیم ایوان به عنوان یکی از ۵ کارخانه‌ بزرگ در زمینه کود شیمیایی در کشور شناخته شده است؛ مدت‌هاست چراغ  آن خاموش است و مثل همیشه مسوولین علت غیر فعال بودن آن را نبود مواد اولیه و سرمایه در گردش اعلام کرده‌اند.

این کارخانه سالانه ۲۰ هزار تن کود سولفات پتاسیم و ۲۰ هزار تن اسید سولفوریک تولید می‌کرد و سال گذشته نیز به دلایلی تعطیل شد، حال پس از گذشت مدت‌ها با رایزنی دادستانی و ورود به آن در حال فعال شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی مسوولین تنها به‌ برگزاری جلسات و کنفرانس‌ها در این باره بسنده کرده‌اند، ضروری است نقدینگی در بخش تولید فراهم شود در غیر این صورت شاهد بروز مشکلات جدی در این بخش خواهیم بود.

بازگشت به چرخه تولید واحدهای غیرفعال باعث ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و افزایش تولید در استان می‌شود که این امر تاثیر به سزایی در کاهش آمار بیکاری خواهد داشت. 

دلایل تعطیلی چندباره کارخانه

امیدعلی سبزی فرماندار شهرستان ایوان گفت: سال گذشته این کارخانه به‌ دلیل مشکلات آلایندگی هوا تعطیل شد که پس از مدت کوتاهی و با رفع مشکل، فعالیت خود را از سر گرفت.

وی افزود: از ابتدای آبان‌ماه مجدد کارخانه مذکور تعطیل شده که مدیران کارخانه نبود مواد اولیه را از دلایل تعطیلی آن عنوان کرده‌اند و جلسات و نشست‌هایی نیز در این باره برگزار شده است.

تلاش برای برگشت مجدد کارخانه به چرخه تولید

رضا امیری‌مقدم جانشین دادستان ایلام در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه تعطیلی کارخانه سولفات پتاسیم بیکاری صدها نفر از کارکنان را در پی داشته است، مطرح کرد: پیگیری‌ها جهت رفع مشکلات این کارخانه در حال انجام است و بر اساس جلسه‌ای که در این خصوص با حضور مسوولان استانی و تیم مورد نظر تشکیل شده، قرار بر این شد که با مساعدت‌های بانکی برخی مشکلات نقدینگی و تهیه مواد اولیه رفع شود و کارخانه دوباره به چرخه تولید برگردد.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های متعدد این دادستانی بعد از اخطارهای متعدد برای فعال سازی کارخانه مذکور جلسات متعددی برگزار شد و در حال حاضر برای فعال سازی آن نیز یک تیم قوی پای کار هستند.

تولید سالانه ۲۰ هزار تن کود سولفات پتاسیم

کافی‌آبادی مدیر عامل کارخانه سولفات پتاسیم ایوان نیز گفت: این کارخانه سالانه ۲۰ هزار تن کود سولفات پتاسیم و ۲۰ هزار تن اسید سولفوریک تولید می‌کرد.

وی افزود: افزایش شدید قیمت ارز و عدم تخصیص ارز ۴۲۰۰۰ ریالی و همچنین عدم همکاری بانک عامل در اعطای وام در زمان مقرر با توجه به افزایش بیش از ۵ برابری نرخ مواد اولیه را می‌توان از دلایل غیر فعال بودن کارخانه مذکور دانست.

مدیر عامل کارخانه سولفات پتاسیم ایوان با بیان اینکه ما اکنون در مرحله تعمیرات خرید قطعات یدکی و تست سرد با هزینه سهامدارانیم، ادامه داد: با راه اندازی فاز اول در صورت تخصیص منابع مصوب ستاد رفع موانع تولید در مرداد ماه شاهد اشتغال حداقل ۴۰ نفر به صورت مستقیم خواهیم بود.

وی با بیان اینکه صادرات به کشورهای عراق، ترکیه و افغانستان امکان پذیر است، یادآور شد: در صورت تحقق مصوبات استانی ظرف دو ماه امکان شروع فاز دوم سولفات با اشتغال ۴۰ نفر دیگر وجود خواهد داشت؛ اشتغال کل کارخانه با ظرفیت ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم طی یکسال آن هم در صورت رفع موانع صادراتی و همکاری مقامات استانی امکان پذیر خواهد بود. 

آبان ماه سال جاری با حضور جمعی از مسوولین حوزه صنعت و بازرسان مشکلات این کارخانه مورد رصد قرار گرفت؛ به دنبال تلاش فراوان برای رفع مشکلات این کارخانه و بازگشت دوباره کارگران پیگیری‌ها و جلسات متعددی برگزار شد اما این قصه ناتمام وعده‌ها همچنان ادامه داشت تا اینکه با ورود همیشه دادستانی به این مورد و برگزاری جلسات متعدد و اخطار نامه‌ها برای فعال شدن چرخه دوباره تولید شاهد فعال شدن این کارخانه در سه فاز خواهیم بود و اشتغال پایدار برای جوانان بومی منطقه ایجاد خواهد شد. 

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۱۳

منبع: فارس

کلیدواژه: کارخانه سولفات پتاسیم ایوان راه اندازی مجدد پیگیری قوه قضاییه اشتغالزایی صادرات کارخانه سولفات پتاسیم مواد اولیه ۲۰ هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از پرداخت ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی در استان خبر داد و گفت: نرخ بیکاری در استان بوشهر به ۶.۱ درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

مصدق کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با گرامیداشت هفته کار و کارگر، جمعیت بیمه شده کارگری تحت پوشش تأمین اجتماعی را 354 هزار نفر دانست و اظهار داشت: این کارگران در 23 هزار واحد کارگری فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به حوزه کارگری و اشتغال شده است گفت: در 2 سال گذشته افزون بر 58 هزار اشتغال در استان بوشهر ایجاد شد که این تعداد شغل در سامانه رصد اشتغال کشور به ثبت رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در دولت سیزدهم را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در 2 سال گذشته 2 هزار و 300 میلیارد تومان تسهیلات و وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی در استان بوشهر پرداخت شده است.

کشاورزی نرخ بیکاری در استان بوشهر را 6.1 درصد اعلام و بیان کرد: میزان مشارکت اقتصادی در استان بوشهر به 41.8 درصد رسیده است که نشان از رونق این عرصه دارد.

وی رسیدگی به مطالبات کارگران را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: سال گذشته 8 هزار مورد رأی به شکایات کارگران در هیئت‌های حل اختلاف و هیئت‌های تشخیصی استان بوشهر صادر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با تأکید بر توجه به اصلاح ساختار مشاغل سخت و زیان‌آور اضافه کرد: اکنون بخشی از مشاغل در استان بوشهر در این عرصه سردرگم هستند که نیاز به اصلاح ساختار مشاغل است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است