Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مهران جوانبخت عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس مرکز تحقیقات انرژی‌های تجدید پذیر گفت: به تازگی شرکت‌های خودروسازی در کل جهان، متقاضی اصلی باتری‌های لیتیم یون در راستای کاهش مصرف انرژی شده اند.

وی افزود: علاوه بر این، انتظار می‌رود اجرای مقررات سختگیرانه در مورد انتشار گاز‌های گلخانه‌ای از خودرو‌های فسیلی، تقاضا برای خودرو‌های برقی را افزایش دهد، که به نوبه خود، نیاز به باتری‌های لیتیم یون را بیشتر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تحقیقات انرژی‌های تجدید پذیر عنوان کرد: بازار باتری‌های لیتیم یون در سال ۲۰۱۹ برابر با ۳۶.۷ میلیارد دلار بوده است و پیش بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۷ به ۱۳۰ میلیارد دلار برسد.

جوانبخت اضافه کرد: این باتری‌ها در حال حاضر بهترین ترکیب از نظر چگالی انرژی، چگالی توان، بازده، سیکل پذیری و قیمت را برای محصولات مختلف مانند تلفن¬های هوشمند و خودرو‌های برقی دارد.

وی با بیان اینکه فناوری تولید مواد پیشرفته یکی از کلیدی‌ترین فناوری باتری‌های لیتیمی است، افزود: با توجه به کاربرد گسترده‌ی باتری‌های لیتیومی در سیستم حمل و نقل الکتریکی، تولید و فرآوری مواد مورد نیاز از اهمیت بالایی برخودار است.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امروزه کشور‌های محدودی در دنیا قادر به تولید سلول‌های لیتیمی هستند، زیرا برای تولید این مواد چالش‌های مختلفی از جمله تامین منابع لیتیم وکبالت، تولید مواد کلیدی اولیه گرید باتری، دانش فنی تولید موادپیشرفته و قیمت تمام شده وجود دارد.

وی افزود: در همین راستا، شرکت دانش بنیان کیمیاگهر مهر با همکاری مرکز تحقیقات انرژی‌های تجدید پذیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال‌های اخیر تحقیقات گسترده‌ای روی تولید مواد اولیه باتری‌های لیتیمی داشته اند که از آن جمله می‌توان به تولید گرید باتری نمک‌های آلومینیوم سولفات، لیتیم سولفات، لیتیم کلرید، نیکل (II) کلرید، نیکل (II) سولفات، کبالت (II) سولفات، منگنز (II) سولفات و سدیم دی هیدروژن فسفات اشاره کرد.

جوانبخت افزود: این مواد بایستی عاری از حضور فلزات مضر بوده و درجه خلوص ۹۹.۹۵ درصد داشته باشند و به منظور رسوب دهی پیش ماده NCA (لیتیم نیکل کبالت آلومینیوم اکسید)، NCM (لیتیم نیکل کبالت منگنز اکسید)، LCO (لیتیم کبالت اکسید)، LMO (لیتیم منگنز اکسید) و LFP (لیتیم آهن فسفات) مورد استفاده قرار می گیرد.

به گفته وی، از جمله مواد کاتدی تولیدی این شرکت دانش بنیان نیز می‌توان به تولید نانومواد LMO و نانوکامپوزیت‌های پایه NCM و LFP اشاره کرد که نتایج آن‌ها به صورت چند مقاله بین المللی و دو اختراع (US Patent) در سال ۲۰۲۰ ثبت شده است.

جوانبخت که از سال ۱۳۹۲ مجری طرح کلان ملی "کسب دانش فنی، بومی سازی و تولید صنعتی باتری‌های لیتیمی" در کشور است اظهار امیدواری کرد که با آغاز کار دولت سیزدهم انشالله شورای عالی عتف و وزیر علوم تحقیقات و فناوری که خود از دانشمندان برجسته ملی و بین المللی می‌باشند با رویکردی جدید از این طرح‌های کلان و راهبردی در کشور که سال‌ها در دولت قبلی مسکوت بودند، حمایت کند. 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر دانش فنی باتری های لیتیمی باتری های لیتیم تولید مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گوشی ویوو Y38 5G به‌صورت رسمی معرفی شد. طراحی و مشخصات سخت‌افزاری این گوشی مشابه ویوو Y200i است.

براساس گزارش زومیت، طبق بیانیه‌ی رسمی، ویوو Y38 5G به صفحه‌نمایش ۶٫۶۸ اینچی IPS LCD با وضوح +HD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی مجهز است. جدیدترین گوشی ویوو از اسپیکر استریو بهره می‌برد و حداکثر روشنایی نمایشگر آن به ۱٬۰۰۰ نیت می‌رسد.

پردازنده‌ی اسنپدراگون ۴ نسل ۲ ویوو Y38 5G را حداکثر ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی UFS 2.2 و ۸ گیگابایت رم LPDDR4x همراهی می‌کنند. کاربران می‌توانند با استفاده از درگاه کارت حافظه، فضای ذخیره‌سازی دستگاه را افزایش بدهند.

ویوو Y38 5G از سیستم‌عامل اندروید ۱۴ و رابط کاربری FunTouch OS 14 استفاده می‌کند. انرژی باتری غول‌پیکر ۶٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی گوشی مورد بحث توسط شارژر ۴۴ واتی قرار گرفته در جعبه‌ی آن تأمین می‌شود.

ویوو گوشی جدید خود را به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و یک ماژول ۲ مگاپیکسلی مجهز کرده است. دوربین سلفی وضوح ۸ مگاپیکسلی دارد. حسگر اثر انگشت با دکمه‌ی پاور ادغام شده و در بخش کناری گوشی قرار گرفته است.

ویوو Y38 5G دارای گواهی IP64 است و برخلاف انتظار از جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا در آن خبری نیست. از قیمت گوشی جدید ویوو اطلاعات دقیقی دردسترس نیست.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902034

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود