Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، از صبح دیروز تا کنون بیش از هزار قطعه ماهی درتالاب برم الوان بهمئی تلف شده است.

بر همین اساس، مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص گفت: صبح دیروز پس از مشاهده تلفات ماهی در این تالاب فوراً طی مکاتبه‌ای با شیلات استان هماهنگی‌های لازم جهت حضور کارشناسان مرکز شیلات به برم فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید اسد الله هاشمی افزود: پس از نمونه برداری از ماهی‌های تلف شده، اداره شیلات استان طی مکاتبه‌ای علت تلف شدن این حجم از ماهی را کمبود اکسیژن و وجود سولفیت هیدروژن بیان کرده است.

هاشمی تصریح کرد: تالاب برم الوان به دلیل عدم وجود گردش آب و وجود میزان بالای سولفات هیدروژن در این دریاچه تلف شدن ماهی‌ها طبیعی و دور از انتظار نبوده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خاطرنشان کرد: تالاب برم الوان جز دریاچه‌هایی است که عمق نسبت به سطح زیاد دارد، در فصل تابستان که لایه‌های بالا گرم و پایین سرد است آب به خوبی مخلوط نمی‌شود.

وی افزود: به همین دلیل آب بدون اکسیژن است و تقریباً تا جاهایی به عمق ۳ متر عملاً اکسیژن آب صفر است با شروع فصل سرما اختلاط جزئی آب لایه‌های سطحی با آب آلوده قسمت‌های عمیق دریاچه به دلیل هم دمایی آب‌های سطحی با آب اعماق از نظر زیستی به سوی شرایط نامطلوب پیش می‌رود و ماهی‌هایی که در این قسمت از آب گرفتار می‌شوند به دلیل کمبود اکسیژن تلف می‌شوند.

هاشمی گفت: در صورت بروز خشکسالی، کمبود و یا عدم ورود آب شیرین به دریاچه در فصل گرم از ضخامت لایه‌های آب شیرین سطحی کاسته شده و عملاً منطقه زیستی ماهیان محدود گشته و درصورت وقوع جریانات هوایی و وزش باد، آب‌های آلوده دارای گازسولفید به سطح آمده و سبب مرگ جمع کثیری از آبزیان خواهد شد.

وی افزود: این پدیده در دهه‌های ۷۰ و ۹۰ نیز اتفاق افتاده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، تالاب برم الوان بهمئی با مساحت حدود ۱۵ هکتار با عمق ۳۰ متر ثبت ملی شده و ثبت بین المللی آن در حال پیگیری است.

کد خبر 5332668

منبع: مهر

کلیدواژه: محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تالاب ماهی ویروس کرونا هفته وحدت بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا گرگان کرمانشاه لیگ برتر فوتبال ایران ایلام واکسیناسیون کرونا زمین لرزه شیوع کرونا همدان زلزله تالاب برم الوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به رشد قابل ملاحظه فعالیت‌های شیلاتی در این منطقه در سال گذشته، گفت: تولیدات صنعت پرورش ماهی در قفس در قشم بیش از دو هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال ارزش داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مریم نوری بالانجی امروز در نشستی در همین رابطه با اشاره به حمایت‌های سازمان منطقه آزاد قشم از فعالیت‌های شیلاتی به ویژه پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو، خاطرنشان کرد: در سال 1401 ارزش تولیدات واقعی پرورش ماهی در قفس قشم رقمی بالغ بر 840 میلیارد یال بوده است.

وی افزود: ارزش تولیدات واقعی پرورش ماهی در قفس قشم پارسال با رشد 163 درصدی نسبت به سال قبل‌تر، به دو هزار و 210 میلیارد ریال رسید که در نتیجه اجرای طرح‌های خوب شیلاتی و حمایت از فعالان این عرصه است.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه حوزه پرورش ماهی در قفس قشم مورد توجه ویژه سرمایه‌گذاران در این منطقه است، افزود: میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این حوزه در سال گذشته در همسنجی با سال قبلتر 118 درصد افزایش داشته است.

نوری بالانجی حوزه پرورش میگو را نیز از دیگر حوزه‌های مورد توجه سرمایه‌گذاران در قشم عنوان کرد و گفت: ارزش سرمایه‌گذاری پرورش میگو در منطقه آزاد قشم در سال گذشته 208 درصد نسبت به سال قبل‌تر رشد داشته است.

وی بیان کرد: حجم تولیدات واقعی این محصول غذایی از یک هزار و 500 تن سال 1401 به دو هزار و 180 تن در سال گذشته رسید که نشان از رشد 45 درصدی داشته است.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم، خاطرنشان کرد: در مجموع سال گذشته ارزش سرمایه‌گذاری‌ حوزه شیلات و آبزی‌پروری قشم در مقایسه با سال 1401 با رشد 131 درصدی همراه بوده است.

نوری بالانجی تعداد شرکت‌های فعال در قشم را 36 شرکت با 600 نفر نیرو اعلام کرد و گفت: پارسال شمار شرکت‌ها و نیروهای شاغل در این حوزه به ترتیب 63 و 79 درصد افزایش داشته است.

واگذاری 300 هکتار زمین به سرمایه‌گذاران پرورش میگو در قشم

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر رعایت ضوابط استاندارد اجرا و استفاده از شیوه‌های نوین در حوزه پرورش میگو، افزود: طبق تصمیمات اتخاذ شده حدود 300 هکتار زمین به صورت تفکیک شده برای واگذاری به سرمایه‌گذارانی که از سال‌ها قبل در نوبت انتظار بودند و نیز سرمایه‌گذاران جدید حوزه پرورش میگو با به‌کارگیری روش‌های نوین در نظر گرفته شده است.

نوری بالانجی بیان کرد: با هدف افزایش تولید در واحد سطح توسط تولیدکنندگان جزیره قشم و تبدیل جزیره به قطب تولید میگو کشور، سرمایه‌گذاران حوزه پرورش میگو از این پس ملزم به استفاده از شیوه‌های نوین، مکانیزه و دانش‌بنیان و همچنین رعایت ضوابط استاندارد اجرا این حوزه هستند.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌های لازم جهت تکمیل زنجیره ارزش برای حوزه‌های تامین خوراک و لارو برای تولید میگو در جزیره قشم نیز صورت گرفته است.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • مرگ صدها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام (فیلم)
  • دریاچه «کیو» خرم‌آباد در یک روز بارانی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • (ویدئو) تشکیل یک دریاچه فصلی در کویر اصفهان
  • تصاویر زیبای پرندگان در تالاب میانکاله
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد