Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کرمان‌‌‌؛فرامرز رستگاری،با اشاره به ضرورت مصرف متعادل کودو تولید محصول سالم و با کیفیت عنوان کرد:حفظ حاصلخیزی وباروری خاک های کشاورزی،پایداری تولید، عرضه محصول سالم و با کیفیت،افزایش ضریب اطمینان مصرف کنندگان،حفظ و پایداری محیط زیست،سلامتی جامعه،مستلزم تغذیه متعادل محصولات کشاورزی بامواد کودی سالم و با کیفیت استاندارد می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رستگاری،اظهار داشت:از آنجایی که بیش از۷۰ درصد محصولات تولیدی زراعی در جنوب کرمان ماهیت تازه خوری دارند،حد مجاز عناصر غذایی موجود در محصولات تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد که در این راستا ضرورت ایجاب می‌کند کشاورزان در مصرف مواد کودی مورد نیاز به ویژه کودهای ازته نهایت دقت و اهتمام را مدنظر قرار دهند .

مدیر زراعت سازمان عنوان کرد:کود سولفات آمونیوم ازجمله کود های ازته پرمصرف و مورد توجه کشاورزان در محصولات زراعی و باغی می باشد که بر اساس اعلام موسسه تحقیقات خاک و آب کشور،برخی از افراد سودجو با بسته بندی حاوی نمک طعام و جعل برند کود سولفات آمونیومی وارداتی کشور ازبکستان اقدام به توزیع آن در کشور نموده اند.

وی افزود:مصرف این کود تقلبی علاوه بر خسارت شدید به گیاه و نابودی محصول توليدی،موجب شور شدن خاک زراعی،نابودی ریز موجودات خاک،تولید ریزگردهای خطرناک می گردد.

وی توصیه کرد:در زمان خرید کود شماره گواهی ثبت ماده کودی را از طریق شماره پیامک ۳۰۰۰۶۴۶۴۲۴ استعلام نمایند .

وی تاکید کرد:کشاورزان هنگام خرید کود ضمن اطمینان از وجود لیبل و برچسب موسسه تحقیقات خاک و آب بر روی کیسه های کود،از فروشندگان فاکتور فروش دریافت نمایند.

مدیرزراعت سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان ازکشاورزان درخواست نمود:در صورت مشاهده هر نوع کود تقلبی در فروشگاه ها و یا توزیع در سطح منطقه از طریق شماره تلفن های ۰۳۴۴۳۲۶۲۰۶۴ و ۰۳۴۴۳۲۶۰۰۱۷ اطلاع رسانی نمایند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌ از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش افزون بر ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

سید محمدرضا سید حسینی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و  ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

سیدحسینی اظهار کرد: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است