Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات جدید محققان دانشگاه ملبورن در استرالیا نشان می‌دهد افشانه بینی بر پایه داروی رقیق‌کننده خون هپارین می‌تواند از ابتلا و انتشار ویروس کرونا جلوگیری کند.

به گزارش ایمنا، هپارین یک داروی رقیق‌کننده خون است که به طور گسترده برای درمان یا پیشگیری از لخته‌شدن خون مورد استفاده قرار می‌گیرد. این داروی به عنوان مبنای ساخت یک افشانه بینی مورد استفاده قرار گرفته که انتظار می رود برای مقابله با کرونا مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افشانه در دمای اتاق پایدار بوده و در سراسر جهان در دسترس است؛ از طرفی استفاده از آن بسیار ساده است. ویروس کرونا از طریق بینی وارد می‌شود به محض ورود ویروس به بینی به هپاران سولفات که روی سطح پوشش سلول های بینی به طور طبیعی وجود دارد، متصل می‌شود. هپاران سولفات در بافت‌های بدن اغلب جانداران وجود دارد.

ماده فعال موجود در افشانه تولید شده بر مبنای هپارین، ساختاری مشابه هپاران سولفات دارد و به محض ورود ویروس به بینی، مانند مار پیتون به دور پروتئین اسپایک ویروس می‌پیچید و مانع از آلوده شده شخص به ویروس و انتشار آن می‌شود.

محققان امیدوارند پس از آزمایش‌های بالینی بتوانند این افشانه را برای تمام افراد، به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر مانند سالمندان، زنان باردار و بیماران با سیستم ایمنی ضعیف مورد استفاده قرار دهند.

این افشانه IntraNasal HEpaRin نام دارد و محققان احتمال می‌دهند در جلوگیری از عفونت تمام سویه‌های کرونا موثر باشد. آزمایش‌های بالینی این افشانه در سه ماه اول سال ۲۰۲۲ میلادی آغاز می‌شود.

منبع: ایرنا کد خبر 545386

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون استرالیا افشانه بینی درمان کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۸۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌