Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@09:54:26 GMT

۲ محصول مراقبتی که باید بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۶۰۹۲

۲ محصول مراقبتی که باید بشناسید

مزایای اصلی کرم دور چشم یک: تاخیر در فرایند پیری از فواید کرم دور چشم دو: فواید کرم دور چشم و کاهش چین‌و‌چروک سه: کاهش پف زیر چشم چهار: کاهش تیرگی دور چشم پنج: آب رسانی صحیح از فواید استفاده از کرم دور چشم شامپو بدون سولفات چیست؟ چرا در شامپو از سولفات استفاده می‌شود؟ آیا سولفات خطرناک است؟ شامپو بدون سولفات شامپوهای سولفاته برای چه افرادی مفید است؟ چه کسانی نباید از شامپوهای حاوی سولفات استفاده کنند؟ افرادی که پوست حساس یا بیماری پوستی دارند افرادی که موی خشک و وز دارند افرادی که موی دکلره و رنگ‌شده دارند و یا از محصولات شیمیایی مو استفاده می‌کنند ۸ فایده شامپو بدون سولفات ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حفظ چربی‌های طبیعی ۲. حفظ موثر رطوبت مو ۳‌. کاهش تحریک و التهاب ۴‌. حفظ رنگ مو ۵. بی‌خطر برای محیط زیست ۶. مناسب برای افراد دارای پوست سر حساس ۷. سبب سوزش چشم نمی‌شود ۸‌. مناسب برای هر نوع مو

به گزارش اقتصاد آنلاین، پوست اطراف چشم، لطیف‌ترین و شکننده‌ترین پوست ناحیه‌ی صورت است و غده‌های چربی بسیار کمی، وظیفه‌ی آب‌رسانی این ناحیه را بر عهده دارند. شما در طول روز بارها می‌خندید، پلک می‌زنید و حرکات زیادی را با عضلات صورت انجام می‌دهید. تمام این حرکات نیز اثر خود را بر پوست به‌ویژه پوست اطراف چشم، باقی می‌گذارند.

بنابراین ناحیه‌ی حساس دور چشم به مراقبت‌های خاص نیاز دارد تا بتواند سلامتی و ظاهر خوبش را حفظ نماید. کرم‌های دور چشم دقیقاً به همین منظور طراحی می‌شوند تا با فرمولاسیون خاص خود، رطوبت لازم برای پوست ظریف اطراف چشم را تامین نمایند. ترکیبات کرم دور چشم با تغذیه‌ی صحیح می‌توانند آسیب‌های ناشی از حرکات صورت و فقدان غدد چربی را کاهش دهند.

کرم دور چشم، پف، تیرگی و تغییر رنگ این ناحیه را کاهش داده و انعطاف پذیری پوست را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، استفاده‌ی منظم منجر به تاخیر در علائم پیری زودرس خواهد شد.

از کرم‌های مرطوب‌کننده‌ی معمولی برای ناحیه دور چشم استفاده نکنید، آن‌ها برای پوست سایر نقاط صورت طراحی شده‌اند و برای دور چشم مناسب نیستند.

برای دانستن بهترین سن استفاده از کرم دور چشم و آشنایی با بهترین محصولات موجود در بازار، مقاله‌ی زیر را بخوانید.

مزایای اصلی کرم دور چشم

ممکن است در حال حاضر به این نوع کرم احتیاجی نداشته باشید اما استفاده‌ی منظم از آن یک اقدام پیشگیرانه‌ی هوشمند برای حفظ سفتی و انعطاف‌پذیری پوست زیر چشم است. البته فواید کرم دور چشم در این موارد خلاصه نمی‌شود. در این بخش قصد دارم به 9 مورد از فواید استفاده از کرم دور چشم بپردازم که احتمالاً آن‌ها را نمی‌دانید.

یک: تاخیر در فرایند پیری از فواید کرم دور چشم

نشانه‌های پیری پوست را می‌شناسید؟ پوست تیره، شل و آویزان، خسته و بی‌نشاط که به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. دو مورد از مهم‌ترین این دلایل عبارتند از: کم‌آبی و استرس‌های محیطی. انتخاب یک کرم دور چشم حاوی انواع آنتی اکسیدان و مواد مرطوب‌کننده که می‌تواند بر عوامل ایجاد پیری پوست غلبه کند.

دو: فواید کرم دور چشم و کاهش چین‌و‌چروک

آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و ترکیبات آب‌رسان موجود در یک کرم دور چشم مناسب باعث می‌شود که پوست این ناحیه صاف شده و مجدداً احیا شود. بنابراین مشاهده می‌کنید که خطوط ریز اطراف چشم و چین‌و‌چروک‌های ظریف، کاهش یافته‌اند.

سه: کاهش پف زیر چشم

پف کردگی می‌تواند ناشی از مواردی مانند کم خوابی، آلرژی و افزایش سن باشد. بهترین کرم‌های دور چشم حاوی ترکیباتی هستند که این علائمِ قابلِ مشاهده‌ی ناشی از خستگی را کاهش می‌دهند.

چهار: کاهش تیرگی دور چشم

اغلب کرم‌های دور چشم مملو از موادی هستند که به‌مرور زمان قادر هستند تغییرات رنگی این ناحیه را از بین برده و به اطراف چشم شما، درخشندگی بیشتری ببخشند. کرم ضد تیرگی دور چشم سینره چین‌و‌چروک‌ها، پف و تیرگی اطراف چشم را کاهش می‌دهد و حاوی ترکیباتی آنتی اکسیدانی قوی برای مبارزه با آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد است.

پنج: آب رسانی صحیح از فواید استفاده از کرم دور چشم

همان‌طور که در بخش پیشین گفتم، پوست دور چشم بسیار نازک بوده و نیاز به نوع خاصی از آب‌رسانی دارد و این آب‌رسانی ویژه فقط از عهده‌ی یک کرم مخصوص دور چشم برمی‌آید. غلظت ترکیبات آب‌رسان در انواع کرم دور چشم متناسب با نیازهای پوست ظریف شما طراحی شده و از خشکی این ناحیه پیشگیری می‌کند.

کرم دور چشم آبرسان اوریفلیم برای افراد بین 20 تا 35 سال مناسب است. از پیری زودرس این ناحیه از صورت پیشگیری نموده و رطوبت مورد نیاز را تامین می‌نماید.

شامپو بدون سولفات چیست؟

شامپو بدون سولفات امروزه در صنعت محصولات مراقبت از مو رشد چشمگیری داشته‌ است. آیا علت این موضوع را می‌دانید؟ آیا ما واقعاً به شامپوی حاوی سولفات نیاز داریم یا شامپو بدون سولفات هم می‌تواند مو را به همان اندازه تمیز کند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا درباره سولفات، علت وجود آن‌ در محصولات مراقبت از مو و افرادی که نباید از شامپوهای حاوی سولفات استفاده کنند، اطلاعات بیشتری کسب کنید.

سولفات در واقع کلمه‌ای است که برای توصیف ماده‌ای شیمیایی استفاده می‌شود که با سولفوریک اسید واکنش داده و یک نمک تشکیل می‌دهد.

انواع مختلفی از سولفات وجود دارد که از آن‌ها به طور گسترده در صنایع متفاوت استفاده می‌شود. رایج‌ترین نوع سولفات مورد استفاده در صنعت مراقبت از مو، سدیم لوریل سولفات (SLS) و سدیم لورت سولفات (SLES) است که از وازلین و روغن‌های گیاهی تولید می‌شوند. اگر در حال حاضر از شامپوی بدون سولفات استفاده نمی‌کنید، مطمئناً نام یکی از این ترکیبات را روی بطری شامپوی خود پیدا می‌کنید.

چرا در شامپو از سولفات استفاده می‌شود؟

بیشتر افراد باور دارند که هرچه کف محصولات بیشتر باشد قدرت تمیزکنندگی آن‌ها نیز بیشتر است. سولفات همان ماده‌ای است که به ژل حمام و شامپو، کف غلیظی می‌دهد. البته این باور صحیح نیست؛ هرچند کف می‌تواند به بهتر پخش شدن شامپو روی سر کمک کند، اما کف بیشتر به معنای پاکیزگی بیشتر نیست.

سولفات در واقع نوعی سورفکتانت قوی است. سورفکتانت ماده‌ای است که هم به چربی و هم به آب متصل می‌شود. در حالی‌که بخشی از این مولکول، ذرات چربی نامطلوب را جذب کرده، بخش دیگر آن به مولکول‌های آب می‌چسبد. بدین ترتیب زمانی که موهایتان را با کفِ حاصل از شامپو می‌شویید، چربی متصل شده به سولفات‌ها همراه با آب شسته و پاک می‌شود.

آیا سولفات خطرناک است؟

وجود سولفات در شامپو ممکن است معایبی را نیز به دنبال داشته باشد. یکی از این معایب این است که سولفات در تمیز کردن، بیش از حد قوی است. در واقع سولفات کمک می‌کند تا علاوه بر آلودگی‌ها، تمام چربی‌های مو نیز پاک شود. این درحالی‌ست که مو برای اینکه سالم بماند، به حفظ مقدار کمی از رطوبت و چربی‌های طبیعی خود نیاز دارد.

سولفات همچنین ممکن است رطوبت مو را بیش از حد از بین ببرد و منجر به خشکی، شکنندگی و ناسالم شدن آن شود. در واقع این ماده، پوست سر را خشک و آن را مستعد تحریک شدن می‌کند.

البته اگر از شامپو حاوی سولفات به درستی استفاده کنید، به غیر از خشک کردن مو و کف سر، خطر قابل توجهی سلامت شما را تهدید نمی‌کند.

در مطالعه‌ای مسمومیت احتمالی سدیم لوریل سولفات بررسی شد. محققان به این نتیجه رسیدند که بیشتر دیدگاه‌های منفی افراد درباره سولفات، به نحوه تفسیر آن‌ها از مقالات علمی برمی‌گردد.

یکی از رایج‌ترین باورهای غلط درباره سولفات این است که باعث سرطان می‌شود. با این‌حال، هیچ مدرک علمی مشخصی برای تایید احتمال بروز سرطان و یا مشکل مشابه دیگری در اثر وجود سولفات در شامپوها وجود ندارد.

سدیم لوریل سولفات ممکن است منجر به عوارض جزئی دیگری مانند تحریک چشم و پوست و مسمومیت گوارشی (در صورت بلع یا نوشیدن) شود. با این‌حال احتمال تجربه عارضه جانبی در صورت استفاده از سولفات کم یا تقریباً صفر است.

شامپو بدون سولفات

اگر پوست و موی حساسی دارید و با استفاده از شامپو سولفات دچار عوارض جانبی شده‌اید، شامپو بدون سولفات را امتحان کنید و ببینید علائم شما باقی می‌مانند یا برطرف می‌شوند.

انواع مختلفی از شامپوهای فاقد سولفات وجود دارد؛ با این‌حال مهم است به یاد داشته باشید که بسیاری از این محصولات همچنان حاوی ترکیبات شیمیایی شبیه به سولفات هستند.

اگر پوست‌ و موی بسیار حساسی دارید، باید از محصولات طبیعی‌ و کاملاً فاقد سولفات استفاده کنید تا دچار عوارض جانبی نشوید.

ممکن است استفاده از شامپو سولفات فری در ابتدا متفاوت به نظر بیاید. به طور مثال، مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا شامپو کف کند (البته در محصولات برتر، از مواد طبیعی برای ایجاد کف و بهتر پخش شدن شامپو روی موها استفاده می‌شود) و باید از مقدار شامپوی بیشتری برای تمیز کردن کامل موهایتان استفاده کنید. همچنین باید وقت بیشتری را صرف آبکشی موهایتان کنید.

در صورتی که از شامپوی بدون سولفات به شکل صحیح استفاده کنید، اثربخشی آن‌ در تمیز کردن موها به اندازه شامپوهای حاوی سولفات خواهد بود.

شامپوهای سولفاته برای چه افرادی مفید است؟

تاثیرات سولفات چندان قوی نیست و بیشتر افراد می‌توانند از تاثیرات مثبت شامپوهای حاوی سولفات بهره ببرند. افرادی که موی بسیار چربی دارند یا دچار شوره مو هستند، ممکن است به این نتیجه برسند که شامپوی حاوی سولفات، تنها شامپویی‌ست که موی آن‌ها را به طور موثر تمیز می‌کند.

همچنین افرادی که از محصولات مراقبت از موی بدون نیاز به آب‌کشی مانند نرم‌کننده‌های پس از حمام (leave-in conditioner) بهره می‌برند، حتماً نیاز دارند بین دو تا چهار بار در ماه از شامپوی حاوی سولفات برای پاکسازی ساقه مو استفاده کنند.

در صورتی که از محصولات بدون نیاز به آبکشی روی موهایتان استفاده می‌کنید، اگر همیشه موهای خود را فقط با شامپو سولفات فری بشویید، به تدریج متوجه کدر و خشن شدن ساقه موهایتان خواهید شد. همچنین ممکن است متوجه شوید محصولاتی که قبلاً برای حالت دادن موهای خود استفاده می‌کردید، دیگر اثرگذاری سابق را ندارند. این مسئله به دلیل تجمع بقایای محصولات مراقبتی مانند نرم‌کننده‌ها و ماسک مو روی ساقه‌های مو رخ می‌دهد. موفرفری‌ها معمولاً بیشتر از سایرین درگیر این مشکل می‌شوند. زیرا موی فر به طور طبیعی خشک‌تر از سایر انواع مو است و نیاز بیشتری به محصولات مراقبتی نیز دارد.

شاید اصطلاح شامپوهای clarifying یا شفاف‌کننده را شنیده باشید، این‌ها همان شامپوهای حاوی سولفات هستند که برای پاک کردن باقی‌مانده‌های محصولات مراقبتی از روی ساقه مو استفاده می‌شوند. پاکسازی دوره‌ای ساقه مو باعث درخشندگی و شفاف شدن مو می‌شود.

چه کسانی نباید از شامپوهای حاوی سولفات استفاده کنند؟

با وجود مزایای شامپو سولفات‌دار، برخی افراد نباید از شامپوهای حاوی سولفات استفاده کنند و باید موهایشان را با شامپوهای بدون سولفات بشویند. این افراد عبارتند از:

افرادی که پوست حساس یا بیماری پوستی دارند

اگر پوست سر یا موهایتان حساس است، ممکن است در اثر استفاده از شامپوی حاوی سولفات، خشکی شدیدی را تجربه کنید. اگر دچار بیماری‌های پوستی، مانند اگزما و پسوریازیس هستید و از شامپوی حاوی سولفات استفاده می‌کنید، ممکن است بعد از استفاده در پوست کف سر خود خارش، قرمزی و یا ترک‌های ریزی را تجربه کنید. بنابراین اگر جزو افراد ذکرشده هستید، از شامپوهای فاقد سولفات استفاده کنید.

افرادی که موی خشک و وز دارند

افرادی که به طور طبیعی موی خشک، فر یا وز دارند، نباید از شامپوهای حاوی سولفات استفاده کنند. سولفات با از بین بردن چربی‌ها و رطوبت طبیعی مو، خشکی و وز آن را زیاد ‌می‌کند. (در مورد پاکسازی موی فر با استفاده از clarifying shampoo در بخش قبل توضیح داده شد.)

افرادی که موی دکلره و رنگ‌شده دارند و یا از محصولات شیمیایی مو استفاده می‌کنند

اگر موهایتان را رنگ کرده‌اید یا آن‌ها را به طور مرتب صاف یا فر می‌کنید، از شامپوی حاوی سولفات استفاده نکنید؛ این فرایندهای شیمیایی می‌توانند به موهای رنگ شده شما آسیب بزنند. پیدا کردن روش‌های موثر برای جلوگیری از هرگونه استرس اضافی یا خشکی در مو، می‌تواند به حفظ سلامت آن کمک کند‌. شامپوهای حاوی سولفات همچنین باعث از بین رفتن سریع‌تر رنگ در موهای رنگ شده می‌شوند.

۸ فایده شامپو بدون سولفات

شامپو فری سولفات علاوه بر اینکه طبیعی و بی‌خطر هستند، در مقایسه با شامپوهای معمولی، موهایی درخشان و ابریشمی را به شما هدیه می‌دهند. طبق مطالعات انجام شده برخی از دیگر فواید شامپوهای بدون سولفات عبارتند از:

۱. حفظ چربی‌های طبیعی

یکی از مهم‌ترین فواید شامپوهای بدون سولفات، تمیز کردن مو و در عین حال حفظ درخشندگی طبیعی آن است. البته این موضوع در صورتی امکان‌پذیر است که چربی‌های طبیعی در مو حفظ شوند. شامپوهای فاقد سولفات، تارهای مو را بدون از بین بردن چربی‌های ضروری آن تمیز می‌کنند‌.

۲. حفظ موثر رطوبت مو

مو باید مرطوب باشد تا دچار مشکلاتی مانند موخوره و شکنندگی نشود. شامپوهای حاوی سولفات رطوبت تارهای مو را از بین می‌برند و در نتیجه منجر به کدر و وز شدن آن می‌شوند. در عوض، شامپوهای فاقد سولفات به حفظ رطوبت طبیعی مو کمک می‌کنند.

۳‌. کاهش تحریک و التهاب

سولفات نوعی ماده شیمایی خشن است؛ به همین دلیل می‌تواند پوست سر را خشک و تحریک کند. در واقع همین موضوع باعث ایجاد التهاب می‌شود؛ در مقابل، محصولات فاقد سولفات ملایم هستند و با ملایمت و بدون ایجاد چنین مشکلاتی موی شما را تمیز می‌کنند.

۴‌. حفظ رنگ مو

رنگ کردن مو جزو روتین زندگی بسیاری از افراد، به ویژه خانم‌هاست. هرچند ماندگاری رنگ مو، به نحوه مراقبت شما از مو نیز بستگی دارد. استفاده از یک شامپوی فاقد سولفات خوب، ماندگاری رنگ مو را افزایش می‌دهد.

ماندگاری رنگ مو همچنین باعث می‌شود موهای خود را کمتر رنگ کنید، در نتیجه آسیب ناشی از افزایش دفعات رنگ مو نیز کاهش می‌یابد.

۵. بی‌خطر برای محیط زیست

شامپوها و نرم‌کننده‌های فاقد سولفات، به دلیل اینکه حاوی ترکیبات گیاهی هستند، برای محیط زیست خطری ندارند.

۶. مناسب برای افراد دارای پوست سر حساس

شامپو بدون سولفات، به دلیل ملایم بودن، شامپوی مناسبی است برای افرادی که پوست حساسی دارند.

۷. سبب سوزش چشم نمی‌شود

شامپوهای فاقد سولفات (در مقایسه با شامپوهای معمولی) در صورت تماس با چشم، منجر به تحریک آن نمی‌شوند.

۸‌. مناسب برای هر نوع مو

استفاده از شامپو بدون سولفات برای هر نوع مویی، از جمله فر، صاف یا رنگ شده بسیار مناسب است.

منبع: لافارر و موتن رو

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو مراقبت های پوستی پوست و م کرم دور چشم استفاده از کرم دور چشم استفاده از شامپو محصولات مراقبت چربی های طبیعی استفاده می شود افرادی که موی شامپو سولفات حاوی ترکیبات استفاده کنید مراقبت از مو مو استفاده برای افراد چین و چروک تمیز کردن اطراف چشم رطوبت مو آب رسانی ساقه مو چربی ها رنگ شده پوست سر کردن مو رنگ مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کبد چرب و دردسرهایش

آفتاب‌‌نیوز :

«امروزه در جهان کبد چرب به یک بیماری اپیدمی و همه‌گیر تبدیل شده به طوری که از هر ۱۰ نفر در جهان یک نفربه آن بیماری مبتلاست. در ادامه به بررسی این بیماری خواهیم پرداخت.

کبد چرب چیست؟

بیماری کبد چرب به دلیل تجمع چربی مازاد در کبد ایجاد و اغلب در افرادی دیده می‌شود که اضافه وزن دارند یا چاق هستند. کبد چرب معمولاً در مراحل اولیه آسیبی ایجاد نمی‌کند و علایمی ندارد، اما در صورت بدتر شدن می‌تواند منجر به آسیب جدی به کبد شود.

علت بیماری کبد چرب

کبد چرب می‌تواند ناشی از مصرف زیاد الکل باشد، اما بیشتر افراد مبتلا به این بیماری دچار بیماری نوع غیرالکلی هستند که ناشی از مصرف الکل نیست. عواملی که در ایجاد این بیماری نقش دارد، عبارت‌اند از:

فشار خون بالا

افزایش کلسترول و تری گلیسیرید خون

ابتلا به دیابت نوع ۲

اضافه وزن و چاقی به‌خصوص در اطراف شکم

برخی افراد به دلایل دیگری مثل سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، هپاتیت B مزمن، هپاتیت C مزمن، بیماری هموکروماتوز و عوارض جانبی برخی دارو‌ها به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

انواع کبد چرب غیر الکلی

کبد چرب ساده یا استئاتوز (کبد چرب گرید یک): در این مرحله سلول‌های چربی شروع به رسوب در کبد می‌کنند. در کبد چرب گرید یک هیچ التهاب یا زخمی وجود ندارد.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی (کبد چرب گرید۲): این مرحله زمانی رخ می‌دهد که تجمع چربی در سلول‌های کبد با التهاب همراه باشد.

فیبروز (کبد چرب گرید۳): این مرحله زمانی اتفاق می‌افتد که بافت اسکار پایدار در کبد و در رگ‌های خونی اطراف کبد وجود داشته باشد. در کبد چرب گرید ۳ کبد می‌تواند به درستی عمل کند.

سیروز کبدی (کبد چرب گرید۴): در این مرحله کبد به درستی کار نمی‌کند و علایمی مانند زرد شدن پوست و سفیدی چشم‌ها و درد مبهم در سمت راست پایین دنده‌ها شروع می‌شود.

علایم کبد چرب

کبد چرب دارای این علایم است:

درد شکم

از دست دادن اشتها

کاهش وزن

ضعف یا خستگی

حالت تهوع

خارش پوست

زردی پوست و چشم

کبودی پوست و خون ریزی آسان

ادرار تیره‌رنگ

تغییر رنگ مدفوع

تجمع مایع در شکم (آسیت)

تورم پا‌ها

خوشه‌های قابل مشاهده از رگ‌های خونی زیر پوست

بزرگ شدن سینه در مردان

سرگیجه

درمان و پیشگیری

درمان کبد چرب بستگی به علت آن دارد، بعضی از انواع آن ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد. اصلاح سبک زندگی علاوه بر درمان می‌تواند باعث پیشگیری از این بیماری شود.

اجتناب از مصرف الکل و دیگر مواد سمی: پرهیز از مصرف الکل، ضروری‌ترین بخش کنترل کبد چرب الکلی است. همچنین بیماران باید از مصرف دارو‌هایی مثل کورتیکواستروئید‌ها که باعث آسیب به کبد می‌شود، اجتناب کنند.

رژیم غذایی: رژیمی با چربی تعدیل شده برای پیشگیری از کبد چرب توصیه می‌شود.

کاهش وزن: کاهش وزن می‌تواند باعث کاهش مقدار چربی جمع شده در کبد شود.

ورزش: ورزش منظم برای بهبود این بیماری، مفید و روشی مناسب برای کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون است.

دارودرمانی تحت نظر پزشک: دارو‌هایی که برای درمان مقاومت انسولین استفاده می‌شود، می‌تواند مفید باشد.

گیاه خار مریم (Milk Thistle): خار مریم گیاهی است که برای درمان بیماری‌های کبدی استفاده و باعث افزایش تولید آنزیم‌های آنتی اکسیدانت می‌شود که به کبد برای شکستن و دفع مواد سمی کمک می‌کند. همچنین این گیاه ممکن است باعث افزایش تولید سلول‌های کبدی جدید شود. البته مصرف آن باید تحت نظر پزشک باشد.

برای بیمارانی به بیماری کبد چرب گرید ۲ مبتلا هستند، بهترین راه درمان، تغییر سبک زندگی است. با خوردن غذا‌های کم چرب و افزایش فعالیت بدنی می‌توانید بیماری خود را درمان و هر چند وقت یک بار با پزشک متخصص مشورت کنید.»

منبع: روزنامه خراسان

دیگر خبرها

  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند / ۱۵ فقره سرقت به ارزش ۱۰ میلیارد تومان
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است